Визитата на украинския президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист,

...
Визитата на украинския президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист,
Коментари Харесай

Визитата на Зеленски във Вашингтон не успя да преодолее съпротивата за отпушване на финансирането за Украйна

Визитата на украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога във Вашингтон не съумя да преодолее съпротивата на Републиканците и да отпуши финансирането за Украйна.

Първата среща в програмата на Зеленски беше в Сената, където той беседва на четири очи с ръководителя на Конгреса Майк Джонсън. Републиканецът Джонсън съобщи, че срещата му със Зеленски е била " добра ", само че остана корав в позицията си, че границата на Съединени американски щати би трябвало да бъде главният фокус, допълвайки, че отговорът на администрацията на Байдън на настояванията на републиканците в Конгреса е „ непълен “ и акцентира, че е малко евентуално да има споразумение  без " трансформираща смяна ".

Джонсън акцентира, че Белият дом не е съумял да формулира ясна тактика за това по какъв начин Украйна да завоюва спора, написа БНР.

Срещата на Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога с американския президент беше белязана от потвърждаване на поддръжката на Белия дом за Украйна. Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в съобщи, че Съединените щати ще поддържат Украйна с оръжия и муниции " до момента в който могат ", като посочи, че 200 милиона $ ще бъдат отпуснати за Киев от пакета, към този момент утвърден от Конгреса. Това, обаче, е дребна част от 60-те милиарда $ нова помощ, поискана от администрацията.

Украинският президент изясни, че е споделил на американците какво желае да направи и че отговорът е бил позитивен. Конгресмените излизат в коледна почивка на 14 декември, тъй че е малко евентуално да бъде реализиран пробив.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР